vrijdag 16 september 2011

De start

Mijn eerste blog!!


Aangezien ik niet zo'n schrijver ben, maakte ik mij toch wel wat druk over het bloggen. Maar ik ben nu mijn eerste stukje aan het schrijven en de eerste letters zijn gezet. Ik ga mijn uiterste best doen om na de 23 dingen een volleerd blogger te zijn. Het wordt een leuke en leerzame reis door de digitale wereld en ik heb er zin in. De eerste drie dingen waren gelukkig voor mij niet zo lastig en het was dan ook snel voor elkaar (ik heb alleen maar een paar keer mijn wenkbrauwen opgetrokken). Mijn medestudenten wens ik veel succes. Ik zal jullie met veel plezier gaan volgen. 

4 opmerkingen:

 1. En wij jou! Enne...100 woorden gaat je makkelijk lukken...
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 100 woorden zijn zo geschreven. Het hoeven geen literair hoogstaande epistels te worden. Schrijf wat je ontdekt en deel je ideeën. 23Dingen is ook bedoeld om te ontdekken wat bij je past. Als je er achter komt dat bloggen leuk is en goed bij je past, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan niet. Maar dan weet je in ieder geval wat het is, omdat je het gedaan hebt. Er zijn er zo veel die zonder het te proberen hun mening hebben over zaken als bloggen, Twitter of Facebook. Jij weet straks waar je het over hebt.
  Veel succes met 23Dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Danoontje,
  Nou, de eerste 3 zitten er al op. Maak er de komende week een plezierreis van. En..dat bloggen gaat je ook lukken (soms misschien met opgetrokken wenkbrauwen).
  Ik wens je de komende weken veel plezier en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goeie start Daan. Veel succes de komende weken en vooral veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen