donderdag 13 oktober 2011

Ding #11 Ontdek Wiki's

Na gezien en gelezen te hebben wat wiki's zijn, meteen aan de slag. Dit is erg interessant, vind ik. Ik heb een "wiki" toegevoegd en een "wiki" aangevuld. Erg handig en leuk. Dit is iets wat ik nuttig vindt. Niet meer tig keer heen en weer mailen en dan nog mis je wat. 


Dit is een heel handig "ding" voor de bibliotheek. Als je samen in een werkgroep zit kan je heel makkelijk overleggen via "wiki" en hoef je ook niet om de haverklap een vergadering te regelen. Dit moet meer gebruikt gaan worden! Op deze manier is informatie altijd up-to-date.

3 opmerkingen:

 1. Dat zou toch geweldig zijn, minder vergaderen. Niet dat je nu meteen als een kluizenaar achter je computer moet blijven zitten, maar overleg via wiki's zou een hoop tijd schelen omdat je niet voor elk wissewassie een overleg hoeft te prikken. Goed bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een wiki is ook handig om gezamenlijk een document aan te leggen over een bepaald onderwerp.
  Bijv. (beetje afgezaagd misschien)de gesschiedenis van Hhwrd of een hobby; grappig als dit dan wordt aangevuld door andere gebruikers.. In feite werkt het als Wikipedia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ga jij als een speer. Ik volg je met veel plezier, maar kan mijn reacties niet kwijt. Dat is niet helmaal waar, want anoniem lukt het wel. Maar dat wil ik echt niet. Inmiddels iets veranderd aan mijn instelingen, dus wie weet.

  BeantwoordenVerwijderen